Our menu

Starters

  • Velouté de Navet

    €7.5
  • Fresh fried smelts, Aîoli Maison

    €7.5
  • Œuf en Meurette

    €8.5
  • Pan-fried mushrooms, cream and herbs

    €9
  • The Moelle

    €10.5
  • 6 large Burgundy snails

    €15

Main courses

  • Vegetarian plate on request

    €18
  • Beef Carrots, Homemade Mashed Potatoes

    €22
  • Filet of Perch with beurre blanc & shallots sauce, rice pilaf

    €22
  • Veal Kidney with Tarragon, Grilled Apples

    €23
  • Bavette d'Aloyau(Fr), sauces du Chef, Frites Maison

    €24
  • Piglet Shoulder Confit with Bas Armagnac, Homemade Purée

    €25
  • Noix de Saint-Jacques Française à la Provençale, Purée Maison

    €26

Desserts

  • Panna cotta with red fruit coulis

    €7.5
  • Pear & Almond Tart

    €7.5
  • Crème Brûlée

    €8.5
  • Chocolate Moelleux

    €8.5
  • Tiramisu du Chef

    €8.5
  • Tarte tatin & sa crème fraîche

    €9
  • Café Gourmand

    €9
  • Red Fruit Sabayon

    €13