Our menu
Starters
- Velouté de Navet€7.5
- Fresh fried smelts, Aîoli Maison€7.5
- Œuf en Meurette€8.5
- Pan-fried mushrooms, cream and herbs€9
- The Moelle€10.5
- 6 large Burgundy snails€15
Main courses
- Vegetarian plate on request€18
- Beef Carrots, Homemade Mashed Potatoes€22
- Filet of Perch with beurre blanc & shallots sauce, rice pilaf€22
- Veal Kidney with Tarragon, Grilled Apples€23
- Bavette d'Aloyau(Fr), sauces du Chef, Frites Maison€24
- Piglet Shoulder Confit with Bas Armagnac, Homemade Purée€25
- Noix de Saint-Jacques Française à la Provençale, Purée Maison€26
Desserts
- Panna cotta with red fruit coulis€7.5
- Pear & Almond Tart€7.5
- Crème Brûlée€8.5
- Chocolate Moelleux€8.5
- Tiramisu du Chef€8.5
- Tarte tatin & sa crème fraîche€9
- Café Gourmand€9
- Red Fruit Sabayon€13